Detachering / Payrolling

Flexibele schil

Het ene moment is het werk niet aan te slepen en het andere moment is het weer rustig. Seizoensinvloeden, vraag en aanbod zijn allemaal van invloed op uw personeelsplanning. Een goede oplossing is een zogenaamde “flexible schil”: u werkt met vaste medewerkers en de situatie bepaalt of u tijdelijke krachten (de schil) wilt inschakelen.

Tijdige inzetbaarheid, de kwaliteit- en betaalbaarheid van flexibel inzetbare medewerkers is van groot belang voor uw bedrijfsvoering.

Full Service-concept
Werk XL biedt u administratief gemak door uw administratieve last uit handen te nemen. Wij verzorgen niet alleen de werving en selectie, de loonadministratie maar ook de benodigde kleding en zelfs vervanging bij ziekmelding. Wij zijn 24/7 bereikbaar via onze planningssoftware! Kiest u voor Full Service dan bieden wij pay roll dienstverlening tegen de scherpste tarieven in de markt. U hebt specifieke wensen? Vertel ze ons, Full Service betekent bij ons ook flexibiliteit in afspraken.

Tot slot
WerkXL heeft alle voorzieningen getroffen in het kader van de ketenaansprakelijkheid. Zo beschikt WerkXL ondermeer over een G-rekening waardoor er nooit misverstanden kunnen ontstaan met de Belastingdienst.