VerkeerXL

Verkeersregelaar worden bij Werk XL

Als verkeersregelaar wordt je ingezet op grote infrastructuurprojecten, evenementen en bij incidenten. Het is een uitdagend beroep waar elke dag weer je communicatietalent, verkeersinzicht en stressbestendigheid getest wordt. Jouw inzet levert een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid in Nederland.

Wat zijn de vereisten om een goede verkeersregelaar te kunnen worden?

Je hebt natuurlijk verkeersinzicht en het helpt als je een rijbewijs hebt. Je staat stevig in je schoenen en bent gezond. Als verkeersregelaar ben je flexibel inzetbaar en “weerbestendig”. Je spreekt goed Nederlands en durft op te treden als dat noodzakelijk is. Je bent natuurlijk van onbesproken gedrag; een “VOG” (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht.

Het beroep is voor iedereen geschikt die aan bovenstaande eisen voldoet; mannen en vrouwen!

Heb je een uitkering (WWB, WW, WAJONG, WIA) of ben je 55 plus? Wij komen graag met jou in contact!

De opleiding

Werk XL verzorgt het hele jaar door opleidingen. Vaak kun je op meerdere momenten in een maand beginnen. De opleiding wordt gegeven in ons mooie kantoor  aan de Brielselaan 85 (Maashaven). Ons kantoor is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

De opleiding duurt drie dagen, bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en wordt afgesloten met een officieel examen. Daarna volgt een inwerkperiode.

Gedurende de opleiding zorgen wij voor vervoer en kleding.

Solliciteren

Solliciteren is eenvoudig: bel 010 4 206 622 of stuur een mail naar milja@werkxl.nl

Veel informatie over het beroep van verkeersregelaar vindt je op onze https://www.facebook.com/XLWERKXL/